Gezichtsmasker droge huid

Gezichtsmasker droge huid is van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

Gezichtsmasker droge huidAls u op zoek bent naar een winkel die hoogwaardige gezichtsverzorgingscosmetica biedt tegen een betaalbare prijs, dan is deze perfect. Op onze website vind je tal van van dergelijke producten, waaronder gezichtsmasker droge huid.

Breng het masker gelijkmatig aan op de gereinigde, droge huid van het gezicht. Vermijd het gebied rond de ogen. Laat het volledig intrekken in je huid en breng je nachtcrème aan. Voor dagelijks gebruik.

Dit masker revitaliseert en herstelt een stralende uitstraling. De balans van het microbioom ondersteunt de integriteit van de huidbarrière. Met gefermenteerde mineralen Si, Mg, Fe, Cu, Zn.

De belangrijkste ingrediënten zijn koolzaadolie, gefermenteerde mineralen, prebiotische insuline, provitamine B5, sheaboter en thermaal water.

 

 

Reinigingsmaskers

Gezichtsmasker droge huidIn ons aanbod vind je naast maskers zoals gezichtsmasker droge huid ook die voor het reinigen van de huid.

We raden een reinigingsmasker van grijze klei aan. Het is bedoeld voor de vette, acne-gevoelige en gecombineerde huid. Het helpt de overmatige afscheiding van talg te verminderen. Maakt vergrote poriën minder zichtbaar. Het verzacht huidirritaties. Normaliseert het werk van de talgklieren. Hydrateert en regenereert actief.

We raden aan om het 2-3 keer per week te gebruiken voor het beste effect. Breng een dikke laag van het masker aan op de gereinigde huid van gezicht en hals. Vermijd het gebied rond de ogen. Afspoelen na 10-15 minuten.

De belangrijkste ingrediënten zijn allantoïne, provitamine B5 (D-panthenol), zink-eiwitcomplex en grijze klei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *